Εικόνα Αγοράς Νέα Επενδυτή

EUROTRUST ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.
Μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών

Online trading

Η Eurotrust, αναβαθμίζει περαιτέρω τις υπηρεσίες της προς όφελος των πελατών της και εισάγει στο portfolio των υπηρεσιών της ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαβίβασης, διαχείρισης και παρακολούθησης εντολών, το EUROTRUST-Trader.

Το νέο τεχνολογικά προηγμένο εργαλείο στοχεύει στην αξιοποίηση των ποικίλων επενδυτικών ευκαιριών των επενδυτών στην τοπική και τη διεθνή χρηματιστηριακή αγορά, διότι εξασφαλίζει:

 • 24ωρη ασφαλή πρόσβαση στο χαρτοφυλάκιο του επενδυτή
 • με τη χρήση ενός μόνο προσωπικού και απόρρητου κωδικού
 • από όποιο σημείο και αν βρίσκονται
 • μέσω της εφαρμογής Eurotrust ZTrade, διαθέσιμης στο App Store και στο Google Play για κινητά, ipad ή tablet, καθώς και στην ιστοσελίδα της Eurotrust

έτσι ώστε:

 • να έχουν πρόσβαση σε 37 χρηματιστήρια διεθνώς
 • να παρακολουθούν συνεχώς τη διεθνή χρηματιστηριακή πληροφορία
 • να την αξιολογούν με ασφάλεια προς όφελός τους
 • να παίρνουν επενδυτικές αποφάσεις
 • να τις εκτελούν άμεσα σε πραγματικό χρόνο

Ενημερωθείτε για το On-Line σύστημα διαδικτυακών χρηματιστηριακών συναλλαγών EUROTRUST-Trader και τις εφαρμογές του.

 • Eurotrust ZTrade

  Όλες οι επενδυτικές υπηρεσίες ηλεκτρονικά σε πραγματικό χρόνο!

  Πραγματοποιήστε ηλεκτρονικές συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο μέσα από το ασφαλές, άμεσο και ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη, περιβάλλον της εφαρμογής ZTrade της EUROTRUST ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.

  Ενημερωθείτε για τις χρηματιστηριακές εξελίξεις, μελετήστε τα στοιχεία των εταιρειών του ενδιαφέροντος σας και την τεχνική τους εικόνα, και παρακολουθήστε σε πραγματικό χρόνο το προσωπικό σας χαρτοφυλάκιο.

 • Eurotrust Web Trader

  To EUROTRUST Web Trader προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα παρακολούθησης τιμών και εντολοδοσίας σε ένα φιλικό περιβάλλον μέσω οποιουδήποτε browser (πχ Internet Explorer, Mozila Firefox και Google Chrome). Λόγω του ευέλικτου περιβάλλοντός του λειτουργεί εξαιρετικά σε:

  • όλους τους τερματικούς σταθμούς (desktop και laptop) ανεξάρτητα από το λειτουργικό τους σύστημα και παράλληλα
  • σε όλα τα κινητά τηλέφωνα και tablets τα οποία έχουν λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.

  To Web Trader αποτελεί ιδανική λύση για τον επενδυτή καθώς δεν απαιτεί τη χρήση Java, πράγμα το οποίο καθιστά την πρόσβαση και την εισαγωγή (log in) στην εφαρμογή εύκολη για το χρήστη.

 • Eurotrust Desktop Trader

  To EUROTRUST Desktop Trader είναι μια εναλλακτική διαδικτυακή εφαρμογή διαχείρισης εντολών , με χρήση Java.

  Προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης και παρακολούθησης χρηματοοικονομικής πληροφορίας σε πραγματικό χρόνο καθώς και τη δυνατότητα διαχείρισης χαρτοφυλακίου με έναν εύκολο και ευέλικτο τρόπο.

  Ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα αποτελεί η δυνατότητα τοποθέτηση της εφαρμογής σε επιφάνεια εργασίας, παρέχοντας στο χρήστη άμεση και ταχύτατη λειτουργία (plug & play). Επιπλέον προσφέρει ποικιλία διαγραμμάτων και δυνατοτήτων τεχνικής ανάλυσης, αποτελώντας έτσι ιδανικό εργαλείο για οργανωμένους διαπραγματευτές (traders) καθώς και για επενδυτές οι οποίοι κάνουν εξειδικευμένη και συχνή χρήση σύγχρονων μεθόδων ανάλυσης.

 • Πρακτικές Συμβουλές Ασφαλείας

  Η Eurotrust Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. δεν θα σας ζητήσει ποτέ και με κανένα τρόπο τους κωδικούς σας (π.χ. τηλεφωνικά, μέσω email). Είναι αυστηρώς προσωπικοί και δεν πρέπει να τους αποκαλύπτετε σε κανέναν.

  Επιλέγετε σύνθετους κωδικούς που δεν τους χρησιμοποιείτε για την πρόσβασή σας σε άλλα συστήματα και υπηρεσίες. Ένας κωδικός που εμπεριέχει τουλάχιστον έναν αριθμό, έναν κεφαλαίο και έναν πεζό χαρακτήρα, καθώς και ένα σύμβολο αποτελεί έναν ασφαλή κωδικό.

  Φυλάσσετε τους κωδικούς σας με τρόπο που να μην είναι δυνατή η υποκλοπή τους. Μη μοιράζεστε και μην κοινοποιείτε τους κωδικούς με άλλα άτομα, φίλους, γνωστούς, συνεπενδυτές κ.λπ.

  Μη σημειώνετε τους κωδικούς σας σε ημερολόγια, ατζέντες και κινητά τηλέφωνα. Αν πρέπει να τους σημειώσετε κάπου, φροντίστε να το κάνετε κωδικοποιημένα.

  Χρησιμοποιείτε το Eurotrust Web Trader μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Eurotrust (www.eurotrust.gr) και όχι μέσω συνδέσμων (links) σε άλλα sites, μηχανές αναζήτησης ή email.

  Ενημερώνετε τον υπολογιστή σας με τις τελευταίες εκδόσεις και διορθώσεις ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος (π.χ. Windows) και του προγράμματος πλοήγησης (π.χ. Chrome, Firefox).

  Ελέγχετε τακτικά τον υπολογιστή σας για πιθανούς ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες εκδόσεις / ενημερώσεις των προγραμμάτων προστασίας (antivirus, antimalware).

  ΠΡΟΣΟΧΗ! Υπάρχουν κακόβουλα προγράμματα που μπορούν να εγκατασταθούν στον υπολογιστή σας χωρίς να το καταλάβετε και τα οποία προσπαθούν να υποκλέψουν κωδικούς πρόσβασης.

  Εάν κατά τη διάρκεια της σύνδεσης στο Eurotrust Web Trader παρατηρήσετε κάτι ασυνήθιστο, όπως «περίεργα» μηνύματα που σας προτρέπουν να εισάγετε ξανά τους κωδικούς σας, μην ανταποκριθείτε.

  Καλέστε την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 33 63 100 ή/και φροντίστε να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό με το οποίο πιθανόν έχει μολυνθεί.

  Αγνοήστε και διαγράψτε αμέσως «ύποπτα» emails που σας προτρέπουν να δώσετε προσωπικά σας στοιχεία, περιέχουν συνδέσμους (links) ή συνημμένα αρχεία.

  Αποφεύγετε να πραγματοποιείτε συναλλαγές όταν βρίσκεστε συνδεδεμένοι σε κοινόχρηστα δίκτυα Wi-Fi.

Η πλατφόρμα on-line trading της Eurotrust προσφέρει την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών της εταιρίας μέσω Διαδικτύου και συνεχώς αναβαθμίζεται και επεκτείνεται με την ασφάλεια, την εγγύηση και την υποστήριξη του ΧΑ.

Περισσότερες Πληροφορίες

Για πληρέστερη ενημέρωση τα στελέχη της εταιρίας μας είναι στη διάθεσή σας να σας ενημερώσουν και να σας αποστείλουν επιπλέον ενημερωτικό υλικό.

  Email*
  Τηλέφωνο*

  Σύνδεση

  Συχνές Ερωτήσεις

  ONLINE TRADING