Εικόνα Αγοράς Νέα Επενδυτή

EUROTRUST
Ασφαλιστικοί Πράκτορες A.E.

Ασφαλίσεις Υγείας

Η εξασφάλιση άμεσης πρόσβασης σε ιατρικές υπηρεσίες, σε διαγνωστικές εξετάσεις και, αν χρειάζεται, σε νοσοκομειακή περίθαλψη αποτελεί υποχρέωση κάθε σύγχρονου κράτους προς τους πολίτες του. Δυστυχώς όμως, η πραγματικότητα είναι διαφορετική και το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών δεν ικανοποιεί ούτε τον μέσο πολίτη, αλλά ούτε και την ανάγκη της πρόληψης που θα γλύτωνε τους πολίτες και το κράτος από πολλά έξοδα και πολλές περιπέτειες.

Η ασφαλιστική αγορά προσφέρει σήμερα πληθώρα προγραμμάτων υγείας, τόσο για την πρωτοβάθμια περίθαλψη, τους γιατρούς και τις διαγνωστικές εξετάσεις, όσο και για την δευτεροβάθμια περίθαλψη σε ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία, κλινικές και ιατρικά κέντρα. Ταυτόχρονα, συμβάλει στην προληπτική ιατρική, μέσω της παροχής τακτικών δωρεάν check ups, προς όλους τους πελάτες της.

Η επιλογή ενός προγράμματος υγείας, είτε είναι ατομικό είτε οικογενειακό, δεν πρέπει να είναι εύκολη και επιφανειακή υπόθεση. Το σωστό πρόγραμμα υγείας πρέπει να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες καθενός και στις οικονομικές του δυνατότητες.

Συνεπώς πρέπει να επιλέγεται μέσα από εναλλακτικές προσεγγίσεις και προτάσεις και απαραίτητα μετά την καταγραφή των ασφαλιστικών αναγκών, που σε κάθε περίπτωση διαφέρουν.

Μην Διστάσετε να Επικοινωνήστε με την Eurotrust Ασφαλιστικοί Πράκτορες Α.Ε.!
…και αμέσως…

 • θα καταγράψουμε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες
 • θα σας προτείνουμε εναλλακτικά προγράμματα ασφάλισης
 • θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το πρόγραμμα που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας καλύπτοντας τις πραγματικές σας ανάγκες και πάντοτε σύμφωνα με τις οικονομικές σας δυνατότητες!

Συχνές Ερωτήσεις

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ
 • Γιατί να κάνω ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα Υγείας αφού έχω ασφάλιση δημοσίου;

  Η ιδιωτική ασφάλεια υγείας σε πολλές χώρες είναι αυτονόητη, ανεξάρτητα από το αν έχει κανείς κοινωνική ασφάλιση και ανεξάρτητα από το επίπεδο της δημόσιας περίθαλψης που προσφέρουν τα νοσοκομεία. Καλώς ή κακώς το δημόσιο σύστημα υγείας νοσεί. Δυστυχώς, η αβεβαιότητα που επικρατεί στον κλάδο της δημόσιας περίθαλψης δεν μας επιτρέπει να εξασφαλίσουμε το αγαθό της υγείας στο βαθμό που θα θέλαμε. Μεγάλες αναμονές για χειρουργείο, ελλιπείς παροχές σε δωμάτιο και τροφή, ελλείψεις και ιδία συμμετοχή του ασφαλισμένου σε ιατροφαρμακευτικά υλικά και αναλώσιμα, μικρό ποσοστό κάλυψης του δημοσίου φορέα ασφάλισης σε ιδιωτικά νοσηλευτήρια, ελλείψεις σε ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό. Εκτός αυτών, κάποιες θεραπείες δεν παρέχονται από τα δημόσια νοσοκομεία με τις τεχνικές και τις μεθόδους που παρέχονται σε κάποια ιδιωτικά. Και βέβαια όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με το επίπεδο των γιατρών και των νοσηλευτών, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί και υψηλού επιπέδου, αλλά με το επίπεδο των δομών των δημοσίων νοσοκομείων όπως προαναφέρθηκε.

 • Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασφαλίσω την Υγεία μου;

  Όσο νωρίτερα επιλέξουμε να ασφαλίσουμε την υγεία μας, τόσο καλύτερα καθώς με την πάροδο των χρόνων τα προβλήματα υγείας χτυπούν συχνότερα την πόρτα μας.

  Σε περίπτωση που θελήσουμε να ασφαλιστούμε σε μεγάλη ηλικία, ίσως αυτό να μην μπορεί να γίνει ή να γίνει με όρους που δεν μας ικανοποιούν απόλυτα.

 • Θα πρέπει να υποβληθώ σε ιατρικές εξετάσεις για να κάνω Ασφάλιση Υγείας;

  Για να συνάψετε ένα ασφαλιστήριο υγείας πρέπει αρχικά να μας περιγράψετε με ειλικρίνεια την κατάσταση της υγείας σας έτσι ώστε να μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε με ορθότητα και σαφήνεια.
  Εάν η ασφαλιστική εταιρεία κρίνει απαραίτητο από το ιατρικό ιστορικό σας να πραγματοποιήσει προασφαλιστικό έλεγχο τότε ναι ίσως χρειαστεί να υποβληθείτε σε ιατρικές εξετάσεις.

 • Τι είναι η Ασφάλεια Ζωής;

  Είναι ένας απλός, προσιτός τρόπος, για να βοηθήσετε οικονομικά την οικογένειά σας σε περίπτωση απώλειας ζωής. Η Ασφάλεια Ζωής πληρώνει ένα εφάπαξ ποσό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή των ενυπόθηκων δανείων, λογαριασμούς ή άλλα έξοδα διαβίωσης.