Εικόνα Αγοράς Νέα Επενδυτή

EUROTRUST
Ασφαλιστικοί Πράκτορες A.E.

Συνταξιοδοτικά Προγράμματα

Όλοι οι άνθρωποι επιθυμούν και προσδοκούν να έχουν ένα εξασφαλισμένο εισόδημα στο μέλλον, στα χρόνια της “τρίτης ηλικίας”. Η ανάγκη αυτή δεν αφορά μόνο σε όσους έχουν εργαστεί και συνεπώς τότε θα έχει λήξει ο εργασιακός τους βίος, αλλά ακόμα και σε αυτούς που για οποιονδήποτε λόγο δεν εργάζονται ή τα ένσημα που θα έχουν συγκεντρώσει δεν θα επαρκούν για πραγματική σύνταξη.

Τώρα, που η σκληρή πραγματικότητα απομυθοποίησε τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης και τις υψηλές συντάξεις που παρείχαν, μόνο η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να εγγυηθεί με συμβόλαιο ένα ποσό σύνταξης που θα παρέχει ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης, ανάλογα βέβαια με τις επιλογές του κάθε Πελάτη και τα ασφάλιστρα που θα έχει συμφωνήσει να καταβάλει.

Ένα ιδιωτικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, προσφέρει λύσεις μέσω αποταμίευσης ή επένδυσης, που ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει. Σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται κάποιος, ανεξάρτητα από την εργασιακή του κατάσταση, χωρίς προαπαιτούμενα και με πλήρη ελευθερία επιλογής του χρόνου αλλά και του τρόπου συνταξιοδότησης, μπορεί να αναζητήσει από σήμερα και να καθορίσει το μελλοντικό του εισόδημα.

Φυσικά, οι επιλογές είναι πολλές. Είτε μέσω αποταμίευσης, είτε μέσω επενδύσεων, είτε συνδυαστικά, είτε με εφάπαξ καταβολή ενός σημαντικού ποσού, είτε με περιοδικές καταβολές, ανάλογα και με τον χαρακτήρα και τις επιθυμίες καθενός, μπορεί να επιλέξει ένα εγγυημένο ποσό ή να επιδιώξει υψηλότερες αποδόσεις.

Μην Διστάσετε να Επικοινωνήστε με την Eurotrust Ασφαλιστικοί Πράκτορες Α.Ε.!
…και αμέσως…

 • θα καταγράψουμε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες
 • θα σας προτείνουμε εναλλακτικά προγράμματα ασφάλισης
 • θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το πρόγραμμα που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας καλύπτοντας τις πραγματικές σας ανάγκες και πάντοτε σύμφωνα με τις οικονομικές σας δυνατότητες!

Συχνές Ερωτήσεις

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
 • Από ποια ηλικία μπορώ να σχεδιάσω το συνταξιοδοτικό μου;

  Ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα εμπεριέχει την έννοια της αποταμίευσης. Η αποταμίευση είναι συνάρτηση χρόνου και χρημάτων που πληρώνει κανείς. Άρα, όσο πιο νωρίς ξεκινάμε ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, τόσο το καλύτερο.

 • Γιατί να κάνω ένα Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα;

  Για να διατηρήσετε και να εξασφαλίσετε την ποιότητα της ζωής σας στην ηλικία που την έχετε πιο πολύ ανάγκη! Όταν σταματήσετε να εργάζεστε, κι ενώ θα έχετε ακόμα μπροστά σας πολλά χρόνια ζωής, τα έσοδά σας πιθανώς να περιορίζονται μόνο στη σύνταξη, που θα’ ναι μικρότερη από το εισόδημα που διατηρούσατε όταν εργαζόσασταν.

  Φροντίστε λοιπόν, το μέλλον σας προσδιορίζοντας από σήμερα – σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητές σας – την ηλικία και το ποσό που επιθυμείτε, για να απολαμβάνετε στο μέλλον όσα δικαιούστε!

 • Τι μου προσφέρει ένα Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα;

  Μερικά μόνο από τα οφέλη που σας προσφέρει ένα Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα είναι τα εξής:

  α) διατήρηση ενός καλού βιοτικού επιπέδου ισοβίως, χωρίς να αλλάξετε συνήθειες και τρόπο ζωής όταν συνταξιοδοτηθείτε,

  β) εξασφάλιση των αγαπημένων σας προσώπων,

  γ) δυνατότητα δημιουργίας σύνταξης με μικρά ποσά αποταμίευσης,

  δ) διατήρηση οικονομικής ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας κατά την τρίτη ηλικία,

  ε) εκπλήρωση των ονείρων σας, ακριβώς όταν θα έχετε το χρόνο να τα πραγματοποιήσετε.

 • Πρέπει να περιμένω μέχρι τα 65 μου για να συνταξιοδοτηθώ;

  Tο πότε θα πάρετε σύνταξη το επιλέγετε εσείς! Καταβάλλετε σήμερα όσα μπορείτε, «χτίζοντας» το μέλλον σας με το δικό σας τρόπο.